Jomfruhummere med Gøl Krydder Griller, salat og vinaigrette

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Jomfruhummere med Gøl Krydder Griller, salat og vinaigrette

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Krydder Griller
  • 8 stk. jomfruhummere
  • 1 spsk. neutral olie
  • 150 g Salat
VINAIGRETTE
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 tsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. kapers
  • 2 stk. tomater
  • ½ stk. skalotteløg
  • 2 spsk. krydderurter (persille, dild, estragon, purløg…)
Print opskrift

Mangler du inspiration til en let og lækker sommerret? Så giver GØL dig opskriften på delikate jomfruhummere med GØL Krydder Griller. Servér den med salat og vinaigrette, samt en kølig forfriskning

Velbekomme!


Fremgangsmåde

VINAIGRETTE

1. Dræn kapers og grovhak.

2. Skær tomater i små tern og dem befri evt. fra kerner.

3. Finhak skalotteløg og hak krydderurterne groft.

4. Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.

 

JOMFRUHUMMERE MED KRYDDER GRILLER

1. Skær Gøl Krydder Griller i skiver.

2. Flæk jomfruhummere på langs med en skarp kniv.

3. Fjern mave og tarm med en teske.

4. Pensl jomfruhummere og Krydder Griller med olie.

5. Grill pølseskiver og jomfruhummere og strøg med salt.

6. Vend pølseskiver i vinaigrette og herefter med salat.

 

SERVERING

1. Anret grillede jomfruhummere på store tallerkner og herpå de øvrige ingredienser. Naturligvis med kold hvidvin på terrassen.

Lignende opskrifter fra Gøl

Chili con carne med krydrede brunchpølser

Opskriften på udholdenhed

Baked beans med tomat og sriracha chili sauce

Brioche hotdog med løgringe og bearnaise