Frankfurter med salzkartoffeln og kraut

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frankfurter med salzkartoffeln og kraut

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 stk. Gøl Frankfurter
KRAUT
  • 200 g fintsnittet savoykål
  • 25 g smør
  • 1 stk. skalotteløg, finthakket
  • 1 dl ælbeeddike
  • ½ dl vand
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. grov sennep
  • Salt og frisk kværnet peber
SALZKARTOFFELN
  • 1 pakke Tulip Bacon, den originale
  • 800 g små kartofler
  • 1 stk. hakket løg
  • 25 g smør
  • Evt. 2 spsk. frisk timian/purløg
Print opskrift

Frankfurter passer rigtig godt sammen med både kartofler og kål. Derfor har vi her lavet en opskrift med inspiration fra det tyske køkken - Salzkartoffeln og kraut. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

KRAUT

1. Sautér kål og løg i smør.

2. Tilsæt eddike, sukker, grov sennep samt salt og kog ca. 5 min. til det er mørt men stadig med bid i.

 

SALZKARTOFFELN

1. Kog kartofler og steg imens snittet bacon i smør.

2. Tilsæt efter 3 min. løg og herefter de kogte kartofler skåret i skiver.

3. Steg ved svag varme i 10-15 min. og strø til sidst med frisk timian.

 

SERVERING

1. Servér grillede Frankfurtere med Kraut, Salzkartoffeln og gerne grov sennep. 

Lignende opskrifter fra Gøl

Svensk pølseret

Opskriften på vikingevilje

Store pølsehorn

Rustik biksemad med frankfurter

Opskriften på det rigtige stof