
Frankfurter med salzkartoffeln og kraut
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 stk. GØL Frankfurter
- 200 g fintsnittet savoykål
- 25 g smør
- 1 stk. skalotteløg, finthakket
- 1 dl ælbeeddike
- ½ dl vand
- 2 spsk. sukker
- 1 spsk. grov sennep
- Salt og frisk kværnet peber
- 1 pakke Tulip Bacon, den originale
- 800 g små kartofler
- 1 stk. hakket løg
- 25 g smør
- Evt. 2 spsk. frisk timian/purløg
Sådan tilbereder du retten
KRAUT
1. Sautér kål og løg i smør.
2. Tilsæt eddike, sukker, grov sennep samt salt og kog ca. 5 min. til det er mørt men stadig med bid i.
SALZKARTOFFELN
1. Kog kartofler og steg imens snittet bacon i smør.
2. Tilsæt efter 3 min. løg og herefter de kogte kartofler skåret i skiver.
3. Steg ved svag varme i 10-15 min. og strø til sidst med frisk timian.
SERVERING
1. Servér grillede Frankfurtere med Kraut, Salzkartoffeln og gerne grov sennep.