Grillet Cheddar & Chili pølser med kartoffelsalat og hvidløgsbrød

(5 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillet Cheddar & Chili pølser med kartoffelsalat og hvidløgsbrød

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Gøl Cheddar & Chili frankfurtere
HVIDLØGSSMØR OG HVIDLØGSBRØD
  • 50 g smør
  • 1 fed revet hvidløg
  • 2 spsk. hakket persille
  • 1 stk. flute efter eget valg
KARTOFFELSALAT
  • 600-800 g kartofler
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise, din favorit
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 fed revet hvidløg
  • 2 dl ærter
  • 2 spsk. fint snittet purløg
  • Salt og peber
GRILLET BACON
  • 1 pakke bacon i tynde skiver
Print opskrift

Pølseguden må have hørt alle bønner, da han forkælede os med en pølse, der kombinerer cheddar og chili - og så tilmed i en frankfurter! Denne drøm af en grillpølse fortjener at blive akkompagneret af gedigent tilbehør; vi foreslår rustikke flutes med hjemmelavet hvidløgssmør og kartoffelsalat pyntet med universal-krydderiet over dem alle: Bacon.

 


Sådan tilbereder du retten

HVIDLØGSSMØR OG HVIDLØGSFLUTES

1. Lad smør temperere ca. 30 min. og mos sammen med de øvrige ingredienser.

2. Flæk flutet og smør med hvidløgssmør. Grill hvidløgsbrødet med smørsiden nedad først, hvorefter det vendes.

KARTOFFELSALAT

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand, sigt vandet fra og lad dem køle let af. Vend med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

GRILLET BACON

1. Grill bacon ved svag varme til den er sprød, og afdryp på køkkenrulle.

SERVERING

1. Grill GØL Cheddar & Chili frankfurter ved svag varme, og servér med kartoffelsalat strøet med grofthakket bacon.