
Grillet Cheddar & Chili pølser med kartoffelsalat og hvidløgsbrød
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. Gøl Cheddar & Chili frankfurtere
- 50 g smør
- 1 fed revet hvidløg
- 2 spsk. hakket persille
- 1 stk. flute efter eget valg
- 600-800 g kartofler
- 1 dl creme fraiche
- 2 spsk. mayonnaise, din favorit
- 1 spsk. grov sennep
- 1 fed revet hvidløg
- 2 dl ærter
- 2 spsk. fint snittet purløg
- Salt og peber
- 1 pakke bacon i tynde skiver
Sådan tilbereder du retten
HVIDLØGSSMØR OG HVIDLØGSFLUTES
1. Lad smør temperere ca. 30 min. og mos sammen med de øvrige ingredienser.
2. Flæk flutet og smør med hvidløgssmør. Grill hvidløgsbrødet med smørsiden nedad først, hvorefter det vendes.
KARTOFFELSALAT
1. Kog kartoflerne i letsaltet vand, sigt vandet fra og lad dem køle let af. Vend med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
GRILLET BACON
1. Grill bacon ved svag varme til den er sprød, og afdryp på køkkenrulle.
SERVERING
1. Grill GØL Cheddar & Chili frankfurter ved svag varme, og servér med kartoffelsalat strøet med grofthakket bacon.