Chilisalami på sprødt brød med ricottacremeRicotta med squash på Chilisalami til 6 personer
- 20 min.
- 6 personer
Ingredienser
RICOTTACREME- ½ squash
- 200 g ricotta
- Salt
- Skal af ½ usprøjtet citron
- 1 flute
- ¼ olivenolie
- 1 Gøl Chilisalami
- Skal af ½ usprøjtet citron
- Frisk basilikum
Sådan tilbereder du retten
RICOTTACREME:
1. Skyl squash, og skær den i små tern.
2. Vend squashtern i ricottaen, og krydr med salt og fintrevet citronskal.
SERVERING:
1. Tænd ovnen på 180 °C.
2. Skær flute i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
3. Dryp dem med lidt olie. Rist brødet i ovnen i 4-6 minutter.
4. Skær chilisalami i skiver, og fordel dem oven på de ristede fluteskiver.
5. Top med en smule ricottacreme, og pynt med fintrevet citronskal og basilikumblade. Servér straks.