Chilisalami på sprødt brød med ricottacremeRicotta med squash på Chilisalami til 6 personer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Chilisalami på sprødt brød med ricottacremeRicotta med squash på Chilisalami til 6 personer

  • 20 min.
  • 6 personer

Ingredienser

RICOTTACREME
  • ½ squash
  • 200 g ricotta
  • Salt
  • Skal af ½ usprøjtet citron
SERVERING
  • 1 flute
  • ¼ olivenolie
  • 1 Gøl Chilisalami
  • Skal af ½ usprøjtet citron
  • Frisk basilikum
Print opskrift

Når maden er både simple og lækker, jubler de fleste, og med denne opskrift på chilisalami på sprødt brød med ricottacreme er ingen undtagelse. Brug den som forret, snack eller som tilbehør til din ret. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

RICOTTACREME:

1. Skyl squash, og skær den i små tern.

2. Vend squash­tern i ricottaen, og krydr med salt og fintrevet citronskal.

 

SERVERING:

1. Tænd ovnen på 180 °C.

2. Skær flute i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.

3. Dryp dem med lidt olie. Rist brødet i ovnen i 4-6 minutter.

4. Skær chilisalami i skiver, og fordel dem oven på de ristede fluteskiver.

5. Top med en smule ricottacreme, og pynt med fintrevet citronskal og basilikumblade. Servér straks.

Se opskriften som video