Chilisalami på sprødt brød med ricottacremeRicotta med squash på Chilisalami til 6 personer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Chilisalami på sprødt brød med ricottacremeRicotta med squash på Chilisalami til 6 personer

  • 20 min.
  • 6 personer

Ingredienser

RICOTTACREME
  • ½ squash
  • 200 g ricotta
  • Salt
  • Skal af ½ usprøjtet citron
SERVERING
  • 1 flute
  • ¼ olivenolie
  • 1 Gøl Chilisalami
  • Skal af ½ usprøjtet citron
  • Frisk basilikum
Print opskrift

Fremgangsmåde

RICOTTACREME:

Skyl squash, og skær den i små tern. Vend squash­tern i ricottaen, og krydr med salt og fintrevet citronskal.

 

SERVERING:

Tænd ovnen på 180 °C. Skær flute i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp dem med lidt olie. Rist brødet i ovnen i 4-6 minutter.

Skær chilisalami i skiver, og fordel dem oven på de ristede fluteskiver.

Top med en smule ricottacreme, og pynt med fintrevet citronskal og basilikumblade. Servér straks.

Se opskriften som video

-7MgifJUw-k

Lignende opskrifter fra Gøl

Smørstegt rugbrødshotdog med rå, marineret kål

Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber

Hotdog med gourmet hotdogbrød, sennepsmayo og hjemmesyltede agurker