Italiensk tapas med små tomaterdertil hjemmelavet pesto og italiensk salami
- 15 min.
- 6 personer
Ingredienser
PESTO- 1 bundt basilikum
- 1 dl olivenolie
- 40 g pinjekerner
- Salt og friskkværnet peber
- 20 g parmesan
- 18 små tomater
- 1 Gøl Italiensk Inspireret Salami
- 1 Gøl Toscana Salami
- Friskhøvlet parmesan til pynt
Sådan tilbereder du retten
PESTO:
1. Tag et par basilikumblade fra til pynt, og blend resten af basilikumbladene sammen med olie, pinjekerner, salt, peber og parmesan i en foodprocessor, til du får en jævn pesto. Justér evt. konsistensen med lidt vand.
2. Skyl tomaterne, skær top og bund af, og stil tomaterne på et serveringsbræt.
3. Fordel lidt pesto på hver tomat, og pynt med parmesanflager og basilikum.
SERVERING:
1. Skær de 2 slags salami i skiver, og servér dem sammen med tomaterne.