Italiensk tapas med små tomaterdertil hjemmelavet pesto og italiensk salami

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italiensk tapas med små tomaterdertil hjemmelavet pesto og italiensk salami

  • 15 min.
  • 6 personer

Ingredienser

PESTO
  • 1 bundt basilikum
  • 1 dl olivenolie
  • 40 g pinjekerner
  • Salt og friskkværnet peber
  • 20 g parmesan
SERVERING
  • 18 små tomater
  • 1 Gøl Italiensk Inspireret Salami
  • 1 Gøl Toscana Salami
  • Friskhøvlet parmesan til pynt
Print opskrift

Hvem elsker ikke en god middag med små retter, god vin og godt selskab? Med vores Italienske tapas kan du skabe den perfekte middag, som varer hele aftenen. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

PESTO:

1. Tag et par basilikumblade fra til pynt, og blend resten af basilikumbladene sammen med olie, pinjekerner, salt, peber og parmesan i en foodprocessor, til du får en jævn pesto. Justér evt. konsistensen med lidt vand.

2. Skyl tomaterne, skær top og bund af, og stil tomaterne på et serveringsbræt. 

3. Fordel lidt pesto på hver tomat, og pynt med parmesanflager og basilikum.

 

SERVERING:

1. Skær de 2 slags salami i skiver, og servér dem sammen med tomaterne.

Se opskriften som video