Tapas med spansk salami på flutes og oliventapenade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapas med spansk salami på flutes og oliventapenade

  • 15 min.
  • 6 personer

Ingredienser

TAPENADE
  • 200 g oliven uden sten
  • 1 gul peberfrugt
  • ½ dl olivenolie
  • ½ bundt bredbladet persille
SERVERING
  • 1 flute
  • 1 Gøl Chorizo Salami
  • 1 Gøl Hvidløgssalami
Print opskrift

Fremgangsmåde

TAPENADE:

Skær oliven i små stykker. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Tag lidt persille fra til pynt, og hak resten. Vend oliven og peberfrugt sam­men med persille og olie til en tapenade.

 

SERVERING:

Skær flute i skiver. Skær de 2 slags salami i skiver. Anret salamien oven på brødet, og pynt med tapenade og persille.

Se opskriften som video

3D-8ZKreTJY

Lignende opskrifter fra Gøl

Hotdog med gourmet hotdogbrød, sennepsmayo og hjemmesyltede agurker

Asiatisk hotdog med spicy ketchup og hot pickles

Butterdejshotdog med kartoffelmos og karamelliserede løg