Tapas med spansk salami på flutes og oliventapenade

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tapas med spansk salami på flutes og oliventapenade

  • 15 min.
  • 6 personer

Ingredienser

TAPENADE
  • 200 g oliven uden sten
  • 1 gul peberfrugt
  • ½ dl olivenolie
  • ½ bundt bredbladet persille
SERVERING
  • 1 flute
  • 1 Gøl Chorizo Salami
  • 1 Gøl Hvidløgssalami
Print opskrift

Tapas kan samle selskabet og skabe nogle hyggelige og lækre aftner. Skab en god stemning med vores bud på en tapas med spansk salami på flutes og oliventapenade. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

TAPENADE:

1. Skær oliven i små stykker.

2. Rens peberfrugten, og skær den i små tern.

3. Tag lidt persille fra til pynt, og hak resten.

4. Vend oliven og peberfrugt sam­men med persille og olie til en tapenade.

 

SERVERING:

1. Skær flute i skiver.

2. Skær de 2 slags salami i skiver.

3. Anret salamien oven på brødet, og pynt med tapenade og persille.

Se opskriften som video