Toast med grillet frankfurter, spejlæg og chili

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Toast med grillet frankfurter, spejlæg og chili

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

TOAST
  • 8 skiver toastbrød
  • ½ dl olivenolie
SPEJLÆG
  • 4 stk. æg
  • 25 g smør
  • Salt og peber
SERVERING
  • 4 stk. Gøl Frankfurtere
  • Persille
  • Ost, din favorit cheddar/parmesan/vesterhavsost
  • ¼-½ stk. chili skåret i tynde skiver
Print opskrift

Der er altid en anledning til at tænde grillen. Derfor bliver provianten til vandreturen naturligvis også tilberedt over lune kul, uanset om kalenderen viser oktober eller marts. Vores grillede frankfurtertoast er lige til at tage med og egner sig fantastisk til alle årstider - og til jul kan du jo toppe den af med lidt bacon.

 


Fremgangsmåde

TOAST

Pensl grillsiden på hver toastskive og grill blot på den side.

 

SPEJLÆG

Smelt smør og steg 4 spejlæg, strø med salt og peber.

 

SERVERING

Grill Gøl Frankfurtere ved svag varme på grillen.

Anret spejlæg på de grillede toastbrød og herpå frankfurtere skåret i store mundrette stykker.

Strø med persille og chili. Afslut med revet ost.

Lignende opskrifter fra Gøl

Cheddar og Chili frankfurter med chimichurri og surdejsbrød

Grillpølser med sommersalat og rugbrød

Cremet æggekage med krydrede pølser

Opskriften på en ægte hvedagsvinder