Toast med grillet frankfurter, spejlæg og chili

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Toast med grillet frankfurter, spejlæg og chili

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

TOAST
  • 8 skiver toastbrød
  • ½ dl olivenolie
SPEJLÆG
  • 4 stk. æg
  • 25 g smør
  • Salt og peber
SERVERING
  • 4 stk. Gøl Frankfurtere
  • Persille
  • Ost, din favorit cheddar/parmesan/vesterhavsost
  • ¼-½ stk. chili skåret i tynde skiver
Print opskrift

Der er altid en anledning til at tænde grillen. Derfor bliver provianten til vandreturen naturligvis også tilberedt over lune kul, uanset om kalenderen viser oktober eller marts. Vores grillede frankfurtertoast er lige til at tage med og egner sig fantastisk til alle årstider - og til jul kan du jo toppe den af med lidt bacon.

 


Sådan tilbereder du retten

TOAST

1. Pensl grillsiden på hver toastskive og grill blot på den side.

 

SPEJLÆG

1. Smelt smør og steg 4 spejlæg, strø med salt og peber.

 

SERVERING

1. Grill Gøl Frankfurtere ved svag varme på grillen.

2. Anret spejlæg på de grillede toastbrød og herpå frankfurtere skåret i store mundrette stykker.

3. Strø med persille og chili. Afslut med revet ost.