
Grillpølser med grillede asparges, tomat-bearnaise og purløg
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
TILBEHØR- 1-2 bdt. asparges
- 1 helt æg
- 1 æggeblomme
- 2 spsk. hvidvin
- 1 spsk. eddike
- Salt
- 150 smør, smeltet
- 2 tomater skåret i små tern
- 2 spsk. purløg, snittet
- GØL Grillpølser
- Focaccia-brød
Sådan tilbereder du retten
GRILLPØLSER
1. GØL Grillpølser grilles langsomt ved svag varme.
TILBEHØR
1. Grill asparges brudt ved roden grilles ved medium varme i 6-7 min.
TOMAT-BEARNAISE
1. Varm sagte op under konstant omrøring. Når massen bliver til en let skum tilsættes den lune smør gradvist.
2. Pas på, at saucen ikke bliver for varm.
SERVERING
1. Anret de grillede Gøl pølser med asparges overtrukket med bearnaise og strøet med tomat og purløg.
2. Servér med godt focaccia-brød eller lignende.