Grillpølser med grillede asparges, tomat-bearnaise og purløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med grillede asparges, tomat-bearnaise og purløg

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

TILBEHØR
  • 1-2 bdt. asparges
TOMAT-BEARNAISE
  • 1 helt æg
  • 1 æggeblomme
  • 2 spsk. hvidvin
  • 1 spsk. eddike
  • Salt
  • 150 smør, smeltet
SERVERING
  • 2 tomater skåret i små tern
  • 2 spsk. purløg, snittet
  • Gøl Grillpølser
  • Focaccia-brød
Print opskrift

Grillpølser og tomat-bearnaise smager himmelsk sammen. Kombineret med grillede asparges og purløg så har ud en fuldendt let sommerret der nok skal imponere dine gæster eller familien. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

Gøl Grillpølser grilles langsomt ved svag varme.

TILBEHØR

Grill asparges brudt ved roden grilles ved medium varme i 6-7 min.

 

TOMAT-BEARNAISE

Varm sagte op under konstant omrøring. Når massen bliver til en let skum tilsættes den lune smør gradvist.

Pas på, at saucen ikke bliver for varm.

 

SERVERING

Anret de grillede Gøl pølser med asparges overtrukket med bearnaise og strøet med tomat og purløg.

Servér med godt focaccia-brød eller lignende.

Lignende opskrifter fra Gøl

Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber

Grillspyd med Frankfurterpølse, bøf og chimichurry marinade

Klassisk hotdog med bacon, agurkesalat og tunet ketchup