
Grillet Cheddar Chili pølse med asiatisk to-go salat
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Cheddar & Chili, grilles
- 2 dl olivenolie
- 2 spsk. sesamolie
- 2 spsk. soya
- 2 stk. øko. lime, skal fra 2 og saft fra 1
- 50 g ingefær, fintrevet
- 1 fed hvidløg, fintrevet/most
- 6 spsk. sesamfrø, gerne ristet
- Salt og sort peber
- 4 stk. små fryseposer
- 400-600 g risnudler, friske, kog efter anvisning på emballagen, sigtet og kølet i koldt vand*
- 4 stk. forårsløg, fintsnittet
- 1 stk. rød chili, fintskåret
- 2 store gulerødder, cirka 200 g i alt, skrællet og skåret i fine stave
- 200 g grønne bønner
- 250 g minimajs
- 1 dl ærter, bælget
- 1-2 skiver grov flutes, skåret i skiver og grillet
- 125 g smør, tempereret
- 1 ½ fed hvidløg, fintrevet eller most
- 2 spsk. bredbladet persille, hakket
- Salt og sort peber
Sådan tilbereder du retten
MARINADE TIL SALAT
1. Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber, eventuelt mere limesaft og et nip sukker.
ASIATISK TO-GO SALAT
1. Grill eller blanchér minimajs og bønner.
2. Fordel marinaden i bunden af 4 poser og fordel herefter nudler og resten af ingredienserne til den asiatiske to-go salat.
3. Luk poserne som små ”balloner” med elastik eller lidt snor.
HVIDLØGSBRØD PÅ GRILLEN
1. Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.
2. Smør de friskgrillede brødskiver med et godt lag hvidløgssmør.
SERVERING
1. Bed dine gæster om at ”ryste deres salat sammen” og spis direkte fra posen med saftigt friskgrillet hvidløgsbrød og grillede GØL Cheddar og chili frankfurter.
Tips
* Alternativt kan du bruge tørrede asiatiske nudler som egg noodles.