Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscremeGourmet smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscremeGourmet smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

PEBERRODSCREME
  • 100 g mascarpone
  • 100 g græsk yoghurt
  • 6 cm friskrevet peberrod
  • 1 nip havsalt
MALTJORD
  • 2 skiver rugbrød
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. maltmel
SERVERING
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 20 g blødt smør
  • 28 tynde skiver salami
  • 2 stilke blegselleri
  • 1 håndfuld karse
Print opskrift

De simple retter fortjener også al den kærlighed de kan få, og vores italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscremen er virkelig blevet kræset om. Den er let og samtidig fuld af kraft og smag.

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

PEBERRODSCREME:

1. Rør ingredienserne til peberrodscremen sammen, og kom den i en sprøjtepose.

 

MALTJORD:

1. Smuldr brødet helt fint, og rist det på en pande med olie.

2. Blend krummerne med maltmel.

 

SERVERING:

1. Smør brødskriver med smør, og fordel salamiskiverne på det.

2. Sæt små klatter af peberrodscremen på salamiskiverne.

3. Skyl og skær blegselleri i tynde skiver på langs.

4. Kom dem i iskoldt vand i 4 minutter, og sæt dem gerne på køl, så de krøller.

5. Dup strimlerne tørre for vand, og fordel på salamiskiverne.

6. Pynt med karse og maltjord.

Se opskriften som video