Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscremeGourmet smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
PEBERRODSCREME- 100 g mascarpone
- 100 g græsk yoghurt
- 6 cm friskrevet peberrod
- 1 nip havsalt
- 2 skiver rugbrød
- 1 tsk. olivenolie
- 1 spsk. maltmel
- 4 skiver groft rugbrød
- 20 g blødt smør
- 28 tynde skiver salami
- 2 stilke blegselleri
- 1 håndfuld karse
Sådan tilbereder du retten
PEBERRODSCREME:
1. Rør ingredienserne til peberrodscremen sammen, og kom den i en sprøjtepose.
MALTJORD:
1. Smuldr brødet helt fint, og rist det på en pande med olie.
2. Blend krummerne med maltmel.
SERVERING:
1. Smør brødskriver med smør, og fordel salamiskiverne på det.
2. Sæt små klatter af peberrodscremen på salamiskiverne.
3. Skyl og skær blegselleri i tynde skiver på langs.
4. Kom dem i iskoldt vand i 4 minutter, og sæt dem gerne på køl, så de krøller.
5. Dup strimlerne tørre for vand, og fordel på salamiskiverne.
6. Pynt med karse og maltjord.