Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscremeGourmet smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscremeGourmet smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

PEBERRODSCREME
  • 100 g mascarpone
  • 100 g græsk yoghurt
  • 6 cm friskrevet peberrod
  • 1 nip havsalt
MALTJORD
  • 2 skiver rugbrød
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. maltmel
SERVERING
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 20 g blødt smør
  • 28 tynde skiver salami
  • 2 stilke blegselleri
  • 1 håndfuld karse
Print opskrift

Fremgangsmåde

PEBERRODSCREME:

Rør ingredienserne til peberrodscremen sammen, og kom den i en sprøjtepose.

 

MALTJORD:

Smuldr brødet helt fint, og rist det på en pande med olie. Blend krummerne med maltmel.

 

SERVERING:

Smør brødskriver med smør, og fordel salamiskiverne på det.

Sæt små klatter af peberrodscremen på salamiskiverne.

Skyl og skær blegselleri i tynde skiver på langs. Kom dem i iskoldt vand i 4 minutter, og sæt dem gerne på køl, så de krøller.

Dup strimlerne tørre for vand, og fordel på salamiskiverne.

Pynt med karse og maltjord.

Se opskriften som video

YoWjQRMflhQ

Lignende opskrifter fra Gøl

Grillpølser med sommersalat

med grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven

Grillpølser med sommersalat og rugbrød

Grillpølser med hummus på grillet rugbrød og speltsalat