
Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenadeBruschetta til 6 personer
- 20 min.
- 6 personer
Ingredienser
OLIVENTAPANADE- 200 g sorte oliven uden sten
- ½ dl olivenolie
- 1 flute
- ¼ dl olivenolie
- Salt
- 1 bdt. timian
- 1 Gøl Hvidløgssalami
- 1 glas grillede artiskokker
Sådan tilbereder du retten
OLIVENTAPANADE:
1. Hak oliven fint, og vend dem med olie.
BRUCHETTA
1. Tænd ovnen på 180 °C.
2. Skær flute i 1 cm tykke skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bage-papir.
3. Dryp dem med olie, og krydr med salt.
4. Fordel lidt timianblade på brødet, men gem nogle til pynt.
5. Rist brødet sprødt i ovnen i ca. 10 minutter. Afkøl på en bagerist.
SERVERING:
1. Skær hvidløgssalami i skiver, og fordel dem på brødet.
2. Top salamien med oliventapenade og grillede artiskokker.
3. Pynt med timian.