Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenadeBruschetta til 6 personer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenadeBruschetta til 6 personer

  • 20 min.
  • 6 personer

Ingredienser

OLIVENTAPANADE
  • 200 g sorte oliven uden sten
  • ½ dl olivenolie
SERVERING
  • 1 flute
  • ¼ dl olivenolie
  • Salt
  • 1 bdt. timian
  • 1 Gøl Hvidløgssalami
  • 1 glas grillede artiskokker
Print opskrift

Fremgangsmåde

OLIVENTAPANADE:

Hak oliven fint, og vend dem med olie.

 

SERVERING:

Tænd ovnen på 180 °C. Skær flute i 1 cm tykke skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bage-papir. Dryp dem med olie, og krydr med salt. Fordel lidt timianblade på brødet, men gem nogle til pynt.

Rist brødet sprødt i ovnen i ca. 10 minutter. Afkøl på en bagerist.

Skær hvidløgssalami i skiver, og fordel dem på brødet. Top salamien med oliventapenade og grillede artiskokker. Pynt med timian.

Se opskriften som video

gALX9r-DQj8

Lignende opskrifter fra Gøl

Hotdog med pesto, rucola og pinjekerner

Mormor hotdog med agurkesalat, brun sovs og rødkål

Grillet Cheddar og Chili frankfurter

med sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad