Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenadeBruschetta til 6 personer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenadeBruschetta til 6 personer

  • 20 min.
  • 6 personer

Ingredienser

OLIVENTAPANADE
  • 200 g sorte oliven uden sten
  • ½ dl olivenolie
SERVERING
  • 1 flute
  • ¼ dl olivenolie
  • Salt
  • 1 bdt. timian
  • 1 Gøl Hvidløgssalami
  • 1 glas grillede artiskokker
Print opskrift

Bruchetta er en italiensk klassiker, som mange elsker og bruger. Denne bruchetta med hvidløgssalami og oliventapenade vil med garanti blive en favorit hos bruchetta-elskeren. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

OLIVENTAPANADE:

1. Hak oliven fint, og vend dem med olie.

 

BRUCHETTA

1. Tænd ovnen på 180 °C.

2. Skær flute i 1 cm tykke skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bage-papir.

3. Dryp dem med olie, og krydr med salt.

4. Fordel lidt timianblade på brødet, men gem nogle til pynt.

5. Rist brødet sprødt i ovnen i ca. 10 minutter. Afkøl på en bagerist.

 

SERVERING:

1. Skær hvidløgssalami i skiver, og fordel dem på brødet.

2. Top salamien med oliventapenade og grillede artiskokker.

3. Pynt med timian.

Se opskriften som video