
Grillet Bologna Deli sandwich med salami, cheddar og sour cream and onion chips
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 8 skiver stort toastbrød
- 24 skiver Gøl Peber Salami
- 2 stk. store løg
- 50 g smør
- 4 skiver ost (cheddar eller anden god fast ost)
- 2 håndfulde Sour cream and onion chips
- Salt og peber
- Evt. ½ dl snittet purløg
Sådan tilbereder du retten
GRILLED BOLOGNA DELI SANDWICH
1. Snit løg fint og steg dem i 25 g smør under omrøring på en stegepande i ca. 10 min.
2. Smag til med salt og peber.
3. Fordel pebersalami på 4 skiver brødskiver og læg herpå stege løg, ost og stil på rist i ovn/kuglegrill ved 250 °C i 3 min.
4. Steg "lågene" gyldne penslet i det resterende smør på en stegepande eller i grillen imens.
SERVERING
1. Saml sandwichen med chips evt. purløg og det smørristede "låg".