
Snobrød med pølser
- 1 t. 0 min.
- 6 personer
Ingredienser
- 1 pk. GØL Grillpølser
- 3 dl stuetempereret vand (mælk kan også anvendes og lunes)
- 25 g gær (kan også laves med 7-8 g tørgær)
- 2 tsk. sukker
- 1 tsk. salt
- 2 spsk olie
- 500 g hvedemel
- Evt. Ketchup eller lækker salsa dip
Sådan tilbereder du retten
Snobrødsdej:
- Opløs gæren i den lunkne vand.
- Tilsæt sukker og olie.
- Tilsæt mel lidt ad gangen mens det æltes.
- Tilsæt salt og ælt dejen godt.
- Tildæk dejen med et fugtigt klæde og lad hæve et lunt sted i ca. 45-60 min.
- Del dejen i 6 stykker og tril hvert stykke til lange, tynde pølser.
- Find de rengjorte pinde og hold en grillpølse fast til pinden.
- Vikle nu snobrødsdejen rundt om pinden og pølsen.
- Bag snobrødene over bålets gløder i ca. 12-15 min. til de er gyldne og gennembagte og nemt kan trækkes af pinden.
- Tag forsigtigt snobrødet af pinden og server med ketchup eller en lækker salsa dip.
- Velbekomme
Tips
Er du til ost, kan du evt. også lægge en stav ost i sammen med pølsen.