Om Gøl

Hos GØL er vi stolte af vores mangeårige traditioner!

Gennem adskillige generationer har GØL været en fast bestanddel af middagsbordet og har leveret smagfulde kvalitetspølser og salamier til enhver anledning. En GØL pølse er nemlig lavet efter stolte, nordjyske håndværkstraditioner.

Sådan har vi gjort siden 1934, da GØL startede med at producere pølser i den lille fiskerby Gjøl ved Limfjorden. Grundlæggeren af GØL, Jørgen B. Jensen, fandt hurtigt ud af, hvordan han skulle tilfredsstille de pølseelskende forbrugere, og produktionen voksede sig hurtigt for stor til de små lokaler og måtte flyttes ad flere omgange. I dag ligger vores GØL pølse fabrik i Svenstrup i Nordjylland. Siden 1961 har den røde GØL viking præget GØLs store udvalg af smagfulde pølser. Jørgen B Jensen mente nemlig, at en rød viking var tegn på saft og kraft. Og det har vi holdt fast i!

Vi er meget stolte af de grundlæggende værdier, som GØL pølser står for, nemlig høje kødprocenter, dansk kød og dansk produceret efter stolte håndværksmæssige traditioner med gode råvarer.

Med tiden har vores GØL sortiment udviklet sig så meget, så vi ud over vores lækre pølser og salamier, også producere lækre salami snacks på en af vores andre fabrikker.

Fælles for alle vores produkter er, at smagen og kvalitet er i højsæde.