Grillpølser med scrambled eggs på butterdejsbundTil brunchbordet
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 plader butterdej
- Salt og peber
- Mel til strøning
- 4 æg
- ¼-½ stk. hakket chili
- 25 g smør
- Salt og peber
- 2 spsk. hakket purløg
- Parmesan
- 8 stk. GØL Grillpølser
Sådan tilbereder du retten
BUTTERDEJSBUND
1. Rul butterdejspladerne med lidt mel på bordet, strø med salt og peber, og skær hver i 4 stykker.
2. Rids evt. let i overfladen af butterdejs-stykkerne, og bag dem midt i ovnen i 15 min. ved 200-220 °C.
SCRAMBLED EGGS
1. Lad smør bruse op på en stegepande, samtidig med at du slår æggene sammen i en skål.
2. Tilsæt æg og chili under omrøring, og smag til med salt og peber.
3. Tilsæt parmesan efter smag.
SERVERING
1. Grill GØL grillpølserne ved svag varme og snit dem i store stykker.
2. Servér pølserne på butterdej med røræg.
3. Strø med purløg og masser af revet parmesan.