Grillpølser med scrambled eggs på butterdejsbundTil brunchbordet

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med scrambled eggs på butterdejsbundTil brunchbordet

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

BUTTERDEJSBUND
  • 2 plader butterdej
  • Salt og peber
  • Mel til strøning
SCRAMBLED EGGS
  • 4 æg
  • ¼-½ stk. hakket chili
  • 25 g smør
  • Salt og peber
SERVERING
  • 2 spsk. hakket purløg
  • Parmesan
  • 8 stk. Gøl Grillpølser
Print opskrift

Dine naboer synes måske, det er skørt, at du som helårsgriller hverken lader årstiderne, vejret eller klokkeslættet bestemme, hvorvidt det er tid til grill. Men denne brunch-venlige lækkerbid kan måske åbne deres øjne for begrebet “morgen-griller”; butterdej og scrambled eggs er der jo ikke noget mærkeligt i. Og med en forkælet grillpølse, masser af purløg og parmesan - ja, hvem tænker så overhovedet på klokken?

Retten her er oplagt til brunchbordet. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

BUTTERDEJSBUND

1. Rul butterdejspladerne med lidt mel på bordet, strø med salt og peber, og skær hver i 4 stykker.

2. Rids evt. let i overfladen af butterdejs-stykkerne, og bag dem midt i ovnen i 15 min. ved 200-220 °C.

 

SCRAMBLED EGGS

1. Lad smør bruse op på en stegepande, samtidig med at du slår æggene sammen i en skål.

2. Tilsæt æg og chili under omrøring, og smag til med salt og peber.

3. Tilsæt parmesan efter smag. 

 

SERVERING

1. Grill Gøl grillpølserne ved svag varme og snit dem i store stykker.

2. Servér pølserne på butterdej med røræg.

3. Strø med purløg og masser af revet parmesan.