
Brunch hotdog med scrambled eggs og asparges Serveres med smoothie
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. GØL Frankfurtere
- 8 stk. asparges
- 1 pk. Tulip Bacon
- 25 g smør
- 3 stk. æg
- 25 g parmesan
- ½ fed hvidløg
- 1 spsk. rosmarin
- ½ stk. chili
- Salt og peber
- 350 g jordbær (frosne)
- 1 stk. citrongræs
- 1 stk. vanilje
- 4 dl sødmælk
- 100 g knust is
- 100 g rørsukker
Sådan tilbereder du retten
FRANKFURTERE, BACON OG ASPARGES
1. GØL Frankfurtere steges.
2. Baconen ristes i ovn ved 200 °C i ca. 15 min.
3. Hav gerne en bageplade lige under risten til at opsamle afdryppende fedtstof.
4. Asparges skylles, brydes ved roden og blancheres kort.
SCRAMBLED EGGS MED PARMESAN
1. Brus smør op på en stegepande.
2. Pisk imens æg, hakket hvidløg, mælk, chili samt salt og peber sammen.
3. Tilsæt hakket rosmarin til stegepanden og kort efter den sammenpiskede æggeblanding.
4. Rør rundt i og tilsæt til sidst revet parmesan i.
JORDBÆR SMOOTHIE
1. Befri citrongræs for de yderste grove blade og blend ingredienserne sammen.
2. Hæld i 4 glas og servér med sugerør.
SERVERING
1. Anret røræg, asparges, bacon og GØL Frankfurtere på pølsebrød.
2. Riv gerne ekstra parmesan over.
3. Servér med de iskolde jordbær smoothies.