
Cremet æggekage med krydrede pølserOpskriften på en ægte hvedagsvinder
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g skrællede kartofler i små tern
- olivenolie
- 2 snack pebre, gul og rød
- 100 g friske spinatblade
- 50 g pikant flødeost
- 6 æg m/l
- Salt og peber
- 1 pakke GØL Brunchpølser med Chorizo
- 1 bundt purløg
Sådan tilbereder du retten
FORBEREDELSE
1. Steg kartoflerne i olivenolie ved jævn varme på en stor dyb pande i ca. 10 min.
2. Skær peberfrugterne i tern. Kom dem på panden og steg i endnu 5 min.
3. Skyl spinatbladene grundigt, kom dem på panden og bland det hele grundigt.
ÆGGEKAGE
1. Pisk flødeost og æg sammen, krydr med salt og peber og hæld æggemassen over grønsagerne.
2. Steg tortillaen ved svag varme, til overfladen er næsten helt fast, ca. 10 min.
3. Steg chorizopølserne.
4. Sæt panden i ovnen på grillfunktionen til overfladen er gylden.
SERVERING
1. Læg pølserne oven på og drys godt med klippet purløg.
Tips
Retten kan sagtens laves på en pande over grillen og pølserne grilles i stedet for steges.