Cremet æggekage med krydrede pølserOpskriften på en ægte hvedagsvinder

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet æggekage med krydrede pølserOpskriften på en ægte hvedagsvinder

  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g skrællede kartofler i små tern
  • olivenolie
  • 2 snack pebre, gul og rød
  • 100 g friske spinatblade
  • 50 g pikant flødeost
  • 6 æg m/l
  • Salt og peber
  • 1 pakke Gøl Brunchpølser med Chorizo
  • 1 bundt purløg
Print opskrift

Savner du en god hverdagsret, der er lige så nem, som den er lækker? Så er vores cremede æggekage med krydrede, sprøde pølser lige noget for dig. Den er sprængfyldt med spinat og snackpeber, som giver den traditionelle æggekage et ekstra grøntsagspift.

Servér den derhjemme, og vi garanterer, at du bliver hyldet som den ægte hverdagsvinder, du er!

 


Fremgangsmåde

Steg kartoflerne i olivenolie ved jævn varme på en stor dyb pande i ca. 10 min.

Skær peberfrugterne i tern. Kom dem på panden og steg i endnu 5 min.

Skyl spinatbladene grundigt, kom dem på panden og bland det hele grundigt.

Pisk flødeost og æg sammen, krydr med salt og peber og hæld æggemassen over grønsagerne.

Steg tortillaen ved svag varme, til overfladen er næsten helt fast, ca. 10 min.

Steg chorizopølserne.

Sæt panden i ovnen på grillfunktionen til overfladen er gylden.

Læg pølserne oven på og drys godt med klippet purløg.

 

 


Tips

Retten kan sagtens laves på en pande over grillen og pølserne grilles i stedet for steges.

Lignende opskrifter fra Gøl

Frankfurtere med friske forårsruller, urtesmør og kethup-dip

4 stk.

Tapas med mini hotdogs, pindemadder og chokoladejordbær

Grillet Cheddar & Chili pølser med kartoffelsalat og hvidløgsbrød