Rødvins-/Sønderjysk Salami

Rødvins-/Sønderjysk Salami

En sønderjysk delikatesse, 250 g

I Sønderjylland elsker de pølse, og de fås efter utallige opskrifter og i en lang række egnsretter. Vores nordjyske slagtermester har prøvet kræfter med en opskrift fra naboen mod syd, og fremstillet den forkælede Sønderjysk Salami, der efterhånden har mange år på bagen i de danske kølediske.

Ingredienser: Svinekød, salt, druesukker, rødvin, krydderier, antioxidanter (E 301, E 300), tørrede grøntsager (rødbede, gulerod, peberfrugt, tomat), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), krydderurte- og krydderiekstrakter, gærekstrakt, hvidløgspulver, starterkultur, konserveringsmiddel (E 250). Til 100g færdigvare er anvendt 130 g svinekød.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1745 kJ / 422 kcal
Fedt 38 g
- heraf mættede fedtsyrer 14 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 20 g
Salt 5 g