Hotdog med fersk tun og mayonnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hotdog med fersk tun og mayonnaise

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. GØL Frankfurter
  • 8 stk. pølsebrød, varmes på grill eller lunes
  • 1 stk. moden avokado
  • Evt. ½-1 stk. grøn chili
FERSK TUN
  • 100 g fersk tun
  • 1 tsk. olivenolie
  • ½ økologisk lime skal
  • 1 drys havsalt
MAYONNAISE
  • 1 stk. æggeblomme
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk. limesaft
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1 dl solsikkeolie
  • Sort peber
Print opskrift

En hotdog med både en frankfurter og fersk tun er en lidt anderledes version af den klassiske hotdog. Kombinationen smager dog virkelig godt og toppet med hjemmerørt mayonnaise har du en skøn hotdog. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

FERSK TUN

1. Skær tun i tern og vend med olivenolie, limeskal og havsalt. 

MAYONNAISE

1. Rør æggeblomme sej med salt, lime og sennep.

2. Pisk olie i en tynd stråle.

3. Smag til med friskkværnet peber og evt. mere limesaft og salt.

SERVERING

1. Flæk de grillede Frankfurtere på langs og læg på pølsebrød.

2. Afslut med avokado i tern og marineret tun samt mayonnaise.

3. Evt. strøet med snittet frisk chili.

 


Tips

Køb sashimi tun ved din fiskehandler, så er du sikker på at fisken har været indfrosset og derved kan spises rå.

Brug evt. denne opskrift på lækre brioche hotdogbrød.