SnobrødsdejGrov snobrødsdej med sesam og græskarkerner
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 3 dl mælk
- 25 g gær
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. olivenolie
- 500 g mel
- 1 spsk. sesamfrø
- 2 spsk. græskarkerner
- 1 tsk. salt
- 8 stk. GØL Grillpølser
- Urtemayonnaise eller ketchup
Sådan tilbereder du retten
- Varm mælk op i en gryde indtil mælken er lillefingervarm.
- Opløs gæren i den lune mælk i en skål, og tilsæt honning og olivenolie.
- Tilføj mel lidt ad gangen imens dejen æltes (gerne i røremaskine).
- Tilsæt til sidst sesamfrø, græskarkerner og salt.
- Lad dejen hæve et lunt sted i cirka 50 minutter med et fugtigt viskestykke over.
- Del dejen i 8 stykker og tril stykkerne til lange, tynde dej-pølser.
- Vikl dejen rundt om dine snobrødspinde og én grillpølse pr. snobrød.
- Bag snobrødene over bål ca. 15 minutter eller indtil de er gyldne.
Servering:
- Server sammen med dit yndlingstilbehør, fx en urtemayonnaise med estragon eller en klassiker som ketchup.
- Velbekomme!
Tips
Pølser og brød - den perfekte duo
Der er ingen tvivl om, at pølser og brød passer perfekt sammen. Skab den ultimative kombination af saftige pølser og velsmagende brød med en af vores mange opskrifter. Her får du inspiration til, hvordan du kan sammensætte et godt hjemmebagt pølsebrød med din yndlingspølse fra GØL og toppe med smagfuldt tilbehør.
Prøv flere opskrifter med pølser og brød
Uendelige kombinationer med pølser
Dyk ned i vores omfattende samling af opskrifter med pølser, og udforsk et utal af smagskombinationer. Vi har opskrifter, der passer til enhver smag – fra nem hverdagsmad til børnefamilien til lækker grillmad, som du kan servere for dine gæster på en lun sommerdag. Opdag nye og spændende måder at nyde pølser på, og lad vores opskrifter guide dig.