Hjemmelavede ristede løg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hjemmelavede ristede løg

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 3 løg
  • 2 dl mælk
  • 100 g hvedemel
  • 2 dl rapsolie
  • Salt & peber
Print opskrift

Knasende sprøde og lækre hjemmelavede ristede løg, som sætter prikken over i’et på din hotdog.

Vær opmærksom på at det tager 5 timer for løgene at ligge i mælken.


Sådan tilbereder du retten

  1. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. 
  2. Læg løgene i mælk i mindst 5 timer 
  3. Tag løgene op af mælken og dup den tørre. 
  4. Løgene vendes i hvedemel og steges gyldne i rapsolie ved jævn varme. 
  5. Dryp løgene af på køkkenrulle. 
  6. Krydr med salt & peber. 
  7. Opbevares i en lufttæt beholder indtil brug. 
  8.  Velbekomme.