Frankfurter med salzkartoffeln og kraut

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Frankfurter med salzkartoffeln og kraut

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KRAUT
  • 200 g fintsnittet savoykål
  • 25 g smør
  • 1 stk. skalotteløg, finthakket
  • 1 dl ælbeeddike
  • ½ dl vand
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. grov sennep
  • Salt og frisk kværnet peber
SALZKARTOFFELN
  • 1 pakke Tulip Bacon, den originale
  • 800 g små kartofler
  • 1 stk. hakket løg
  • 25 g smør
  • Evt. 2 spsk. frisk timian/purløg
Print opskrift

Frankfurter passer rigtig godt sammen med både kartofler og kål. Derfor har vi her lavet en opskrift med inspiration fra det tyske køkken - Salzkartoffeln og kraut. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

KRAUT

1. Sautér kål og løg i smør.

2. Tilsæt eddike, sukker, grov sennep samt salt og kog ca. 5 min. til det er mørt men stadig med bid i.

SALZKARTOFFELN

1. Kog kartofler og steg imens snittet bacon i smør.

2. Tilsæt efter 3 min. løg og herefter de kogte kartofler skåret i skiver.

3. Steg ved svag varme i 10-15 min. og strø til sidst med frisk timian.

SERVERING

1. Servér grillede Frankfurtere med Kraut, Salzkartoffeln og gerne grov sennep.