Smørstegt rugbrødshotdog med rå, marineret kål

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørstegt rugbrødshotdog med rå, marineret kål

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. GØL Frankfurtere
  • 1 stk. rugbrød
  • 50 g smør
  • 4 spsk. grov sennep
  • Neutral raps- eller solsikkeolie
MARINERET KÅL
  • 100 g spidskål, snittet
  • 1 dl ærter
  • ½ rødløg
  • 1 spsk. grov sennep
  • ½ stk. økologisk citronskal
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. bredbladet persille
  • Salt og peber
Print opskrift

Hvis man har lyst til noget lækkert uden at det bliver en kaloriebombe, vil vi anbefale dig at prøve en rugbrødshotdog. Den serveres med rå, marineret kål og lynsteges i lidt smør for en sprød smag.

Velbekomme.

 


Sådan tilbereder du retten

MARINERET KÅL

1. Snit spidskål og rødløg og vend sammen med ærter, citronskal, olivenolie og hakket persille.

2. Lad retten trække i mindst 10 min. inden servering.

SMØRSTEGT RUGBRØDS HOTDOG

1. Skær 4 ”hotdog brødstykker” af rugbrødet.

2. Steg brødene gyldne i smør.

3. Steg herefter pølserne ved lav varme på en stegepande tilsat lidt neutral raps- eller solsikkeolie.

4. Anret 1 spsk. sennep på hvert brød og læg herpå de frisk stegte pølser.

5. Afslut med en god håndfuld rå marineret kål.