Vil du filtrere i opskrifterne?
X

Hvad søger du efter?

Tapas

Hvor meget tid har du?

20-40 MIN.

0-20 MIN.

Hvor mange råvarer?

6-10 RÅVARER

Skal der være video?

Med video

uden video

X fyn Billede

SMÅ TOMATER MED PESTO OG ITALIENSK SALAMI

Italiensk tapas fra Gøl til 6 personer

PESTO:

1 bundt basilikum

1 dl olivenolie

40 g pinjekerner

Salt og friskkværnet peber

20 g parmesan

 

Tag et par basilikumblade fra til pynt, og blend resten af basilikumbladene sammen med olie, pinjekerner, salt, peber og parmesan i en foodprocessor, til du får en jævn pesto. Justér evt. konsistensen med lidt vand.

 

SERVERING:

18 små tomater

1 GØL Italiensk Inspireret Salami

1 GØL Toscana Salami

Friskhøvlet parmesan til pynt

 

Skyl tomaterne, skær top og bund af, og stil tomaterne på et serveringsbræt. 

Fordel lidt pesto på hver tomat, og pynt med parmesanflager og basilikum. Skær de 2 slags salami i skiver, og servér dem sammen med tomaterne.

X fyn Billede

FLUTE MED SPANSK SALAMI OG OLIVENTAPENADE

Spansk tapas fra GØL til 6 personer

X fyn Billede

Chilisalami på sprødt brød med ricottacreme

Ricotta med squash på Chilisalami til 6 personer

X fyn Billede

Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenade

Bruschetta med hvidløgssalami til 6 personer

X fyn Billede

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscreme

Smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.