Vil du filtrere i opskrifterne?
X

Hvad søger du efter?

Tapas

Hvor meget tid har du?

20-40 MIN.

0-20 MIN.

Hvor mange råvarer?

6-10 RÅVARER

Skal der være video?

Med video

uden video

X fyn Billede

SMÅ TOMATER MED PESTO OG ITALIENSK SALAMI

Italiensk tapas fra Gøl til 6 personer

X fyn Billede

FLUTE MED SPANSK SALAMI OG OLIVENTAPENADE

Spansk tapas fra GØL til 6 personer

X fyn Billede

Chilisalami på sprødt brød med ricottacreme

Ricotta med squash på Chilisalami til 6 personer

X fyn Billede

Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenade

Bruschetta med hvidløgssalami til 6 personer

X fyn Billede

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscreme

Smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.

PEBERRODSCREME:

100 g mascarpone

100 g græsk yoghurt

6 cm friskrevet peberrod

1 nip havsalt

 

Rør ingredienserne til peberrodscremen sammen, og kom den i en sprøjtepose.

 

MALTJORD:

2 skiver rugbrød

1 tsk. olivenolie

1 spsk. maltmel

 

Smuldr brødet helt fint, og rist det på en pande med olie. Blend krummerne med maltmel.

 

SERVERING:

4 skiver groft rugbrød

20 g blødt smør

28 tynde skiver salami

 

PYNT:

2 stilke blegselleri

1 håndfuld karse

 

Smør brødskriver med smør, og fordel salamiskiverne på det.

Sæt små klatter af peberrodscremen på salamiskiverne.

Skyl og skær blegselleri i tynde skiver på langs. Kom dem i iskoldt vand i 4 minutter, og sæt dem gerne på køl, så de krøller.

Dup strimlerne tørre for vand, og fordel på salamiskiverne.

Pynt med karse og maltjord.