Vil du filtrere i opskrifterne?
X

Hvad søger du efter?

Tapas

Hvor meget tid har du?

20-40 MIN.

0-20 MIN.

Hvor mange råvarer?

6-10 RÅVARER

Skal der være video?

Med video

uden video

X fyn Billede

SMÅ TOMATER MED PESTO OG ITALIENSK SALAMI

Italiensk tapas fra Gøl til 6 personer

X fyn Billede

FLUTE MED SPANSK SALAMI OG OLIVENTAPENADE

Spansk tapas fra GØL til 6 personer

TAPENADE:

200 g oliven uden sten

1 gul peberfrugt

½ dl olivenolie

½ bundt bredbladet persille

 

Skær oliven i små stykker. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Tag lidt persille fra til pynt, og hak resten. Vend oliven og peberfrugt sam­men med persille og olie til en tapenade.

 

SERVERING:

1 flute

1 GØL Chorizo Salami

1 GØL Hvidløgssalami

 

Skær flute i skiver. Skær de 2 slags salami i skiver. Anret salamien oven på brødet, og pynt med tapenade og persille.

X fyn Billede

Chilisalami på sprødt brød med ricottacreme

Ricotta med squash på Chilisalami til 6 personer

X fyn Billede

Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenade

Bruschetta med hvidløgssalami til 6 personer

X fyn Billede

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscreme

Smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.