Vil du filtrere i opskrifterne?
X

Hvad søger du efter?

Tapas

Hvor meget tid har du?

20-40 MIN.

0-20 MIN.

Hvor mange råvarer?

6-10 RÅVARER

Skal der være video?

Med video

uden video

X fyn Billede

SMÅ TOMATER MED PESTO OG ITALIENSK SALAMI

Italiensk tapas fra Gøl til 6 personer

X fyn Billede

FLUTE MED SPANSK SALAMI OG OLIVENTAPENADE

Spansk tapas fra GØL til 6 personer

X fyn Billede

Chilisalami på sprødt brød med ricottacreme

Ricotta med squash på Chilisalami til 6 personer

Ricottacreme:

½ squash

200 g ricotta

Salt

Skal af ½ usprøjtet citron

 

Skyl squash, og skær den i små tern. Vend squash­tern i ricottaen, og krydr med salt og fintrevet citronskal.

 

SERVERING:

1 flute

¼ dl olivenolie

1 GØL Chilisalami

Skal af ½ usprøjtet citron

Frisk basilikum

 

Tænd ovnen på 180 °C. Skær flute i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp dem med lidt olie. Rist brødet i ovnen i 4-6 minutter.

Skær chilisalami i skiver, og fordel dem oven på de ristede fluteskiver.

Top med en smule ricottacreme, og pynt med fintrevet citronskal og basilikumblade. Servér straks.

 

X fyn Billede

Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenade

Bruschetta med hvidløgssalami til 6 personer

X fyn Billede

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscreme

Smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.