Vil du filtrere i opskrifterne?
X

Hvad søger du efter?

Tapas

Hvor meget tid har du?

20-40 MIN.

0-20 MIN.

Hvor mange råvarer?

6-10 RÅVARER

Skal der være video?

Med video

uden video

X fyn Billede

SMÅ TOMATER MED PESTO OG ITALIENSK SALAMI

Italiensk tapas fra Gøl til 6 personer

X fyn Billede

FLUTE MED SPANSK SALAMI OG OLIVENTAPENADE

Spansk tapas fra GØL til 6 personer

X fyn Billede

Chilisalami på sprødt brød med ricottacreme

Ricotta med squash på Chilisalami til 6 personer

X fyn Billede

Bruschetta med hvidløgssalami og oliventapenade

Bruschetta med hvidløgssalami til 6 personer

Oliventapenade:

200 g sorte oliven uden sten

½ dl olivenolie

 

Hak oliven fint, og vend dem med olie.

 

SERVERING:

1 flute

¼ dl olivenolie

Salt

1 potte timian

1 GØL Hvidløgssalami

1 glas grillede artiskokker

 

Tænd ovnen på 180 °C. Skær flute i 1 cm tykke skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bage-papir. Dryp dem med olie, og krydr med salt. Fordel lidt timianblade på brødet, men gem nogle til pynt.

Rist brødet sprødt i ovnen i ca. 10 minutter. Afkøl på en bagerist.

Skær hvidløgssalami i skiver, og fordel dem på brødet. Top salamien med oliventapenade og grillede artiskokker. Pynt med timian.

X fyn Billede

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscreme

Smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.