Grillpølser med marineret, frisk mozzarella og kikærtesalat med persille og tahin-marinademed persille og tahin-marinade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med marineret, frisk mozzarella og kikærtesalat med persille og tahin-marinademed persille og tahin-marinade

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

KIKÆRTESALAT
  • 1 ds. kikærter, drænet og skyllet
  • 1 agurk
  • 1 bdt. persille
  • 1 dl mandler, groft hakket
MARINADE
  • 1 spsk. tahin
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½-1 tsk chiliflager
  • 1 dl vand
  • ½ hakket rødløg
  • ½-1 fed hvidløg
  • Salt
MARINERET MOZZARELLA
  • 1 hel frisk mozzarella
  • 20 oliven
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. friske urter, purløg/persille, hakket
  • Salt og peber
SERVERING
  • 1 pk. Gøl Sommer Griller
  • 4-8 skiver brød
  • Olie
Print opskrift

Sommeraftner byder på lette, grillede retter, som kan nydes under aftensolen. Prøv vores grillpølser til sommeraften og servér dem med marineret, frisk mozzarella og kikærtesalat med persille og tahin-marinade

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

KIKÆRTESALAT

1. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud med en teske.

2. Rør alt grønt sammen til kikærtesalaten.

 

MARINADE TIL KIKÆRTESALAT

1. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend grønt og mandler i for at fuldende kikærtesalaten.

 

MARINERET MOZZARELLA

1. Skær mozzarella i 1/8 og marinér med resten af ingredienserne.

 

SERVERING

1. Grill Gøl Sommer Griller langsomt ved svag varme.

2. Pensl brødskiverne med god olie og grill dem let.

3. Servér grillede GØL Sommer Griller med marineret mozzarella, grillet brød og kikærtesalat.