Grillpølser med marineret, frisk mozzarella og kikærtesalat med persille og tahin-marinademed persille og tahin-marinade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser med marineret, frisk mozzarella og kikærtesalat med persille og tahin-marinademed persille og tahin-marinade

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

KIKÆRTESALAT
  • 1 ds. kikærter, drænet og skyllet
  • 1 agurk
  • 1 bdt. persille
  • 1 dl mandler, groft hakket
MARINADE
  • 1 spsk. tahin
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½-1 tsk chiliflager
  • 1 dl vand
  • ½ hakket rødløg
  • ½-1 fed hvidløg
  • Salt
MARINERET MOZZARELLA
  • 1 hel frisk mozzarella
  • 20 oliven
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. friske urter, purløg/persille, hakket
  • Salt og peber
SERVERING
  • 1 pk. Gøl Sommer Griller
  • 4-8 skiver brød
  • Olie
Print opskrift

Fremgangsmåde

KIKÆRTESALAT

Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud med en teske.

Rør alt grønt sammen til kikærtesalaten.

 

MARINADE TIL KIKÆRTESALAT

Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend grønt og mandler i for at fuldende kikærtesalaten.

 

MARINERET MOZZARELLA

Skær mozzarella i 1/8 og marinér med resten af ingredienserne.

 

SERVERING

Gøl Sommer Griller grilles langsomt ved svag varme.

Brødskiverne pensles med god olie og grilles let.

 

Servér grillede GØL Sommer Griller med marineret mozzarella, grillet brød og kikærtesalat.

Lignende opskrifter fra Gøl

Grov kartoffelmos med pølser & bacon

Opskriften på den perfekte partner

Grillpølser med rødløgsmarmelade og tomattapenade

Grillspyd med grillpølser, Jomfruhummerhaler og peber