Grillpølser i pande med krydderurter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser i pande med krydderurter

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke GØL Pølser
  • 1 stk. skalotteløg
  • 50 g smør
  • 3 spsk. blandede urter (fx rosmarin, basilikum, timian, persille)
Print opskrift

Nogle gange er det den simple ret, der bliver mest vellykket og velsmagende. Denne opskrift med grillpølser i panden med krydderurter er ingen undtagelse. Servér den til aftensmaden, når det skal gå stærkt eller med tilbehør, når der kommer gæster.


Fremgangsmåde

Snit pølserne fint i overfladen med en savtakket kniv på begge sider. Snit hver pølse med tværsnit i ca. 2 mm dybde, ca. 6-8 snit på hver side.

 

Bland de hakkede urter sammen med skalotteløg, salt og peber.

 

Grill pølserne kort ved høj varme ca. 2 min på hver side. Herved fremkommer små sprækker i pølserne. Stil samtidigt en sauterpande/stegepande på grillen. Når panden er varm tilsættes smør som bruser op, hvorefter urter og løg tilsættes. Pølserne slynges rundt i urtesmør og strøs med salt og peber.

Lignende opskrifter fra Gøl

Asiatisk hotdog med spicy ketchup og hot pickles

Grillet Cheddar og Chili frankfurter

med sommerkartofler og grillet spidskål - perfekt til bålmad

Toast med grillet frankfurter, spejlæg og chili