Grillpølser i pande med krydderurter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillpølser i pande med krydderurter

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke GØL Pølser
  • 1 stk. skalotteløg
  • 50 g smør
  • 3 spsk. blandede urter (fx rosmarin, basilikum, timian, persille)
Print opskrift

Nogle gange er det den simple ret, der bliver mest vellykket og velsmagende. Denne opskrift med grillpølser i panden med krydderurter er ingen undtagelse. Servér den til aftensmaden, når det skal gå stærkt eller med tilbehør, når der kommer gæster.


Fremgangsmåde

GRILLPØLSER

1. Snit pølserne fint i overfladen med en savtakket kniv på begge sider.

2. Snit hver pølse med tværsnit i ca. 2 mm dybde, ca. 6-8 snit på hver side.

 

KRYDDERURTER

1. Bland de hakkede urter sammen med skalotteløg, salt og peber.

 

SERVERING

1. Grill pølserne kort ved høj varme ca. 2 min på hver side. Herved fremkommer små sprækker i pølserne.

2. Stil samtidigt en sauterpande/stegepande på grillen. Når panden er varm tilsættes smør som bruser op, hvorefter urter og løg tilsættes. Pølserne slynges rundt i urtesmør og strøs med salt og peber.

Lignende opskrifter fra Gøl

Grillpølser med rødløgsmarmelade og tomattapenade

Tapas med spansk salami på flutes og oliventapenade

Spicy foccacia hotdog med chorizo og løgringe