Grillpølser på pande med krydderurter
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. GØL Grillpølser
- 1 stk. skalotteløg
- 50 g smør
- 3 spsk. blandede urter (fx rosmarin, basilikum, timian, persille)
Sådan tilbereder du retten
GRILLPØLSER
- Snit pølserne fint i overfladen med en savtakket kniv på begge sider. Hver pølse snittes ca. 6-8 gange på hver side med tværsnit i ca. 2 mm. dybde.
KRYDDERURTER
- Bland de hakkede urter sammen med skalotteløg, salt og peber.
SERVERING
- Grill pølserne kort ved høj varme ca. 2 min på hver side. Herved fremkommer små sprækker i pølserne.
- Stil samtidigt en sauterpande/stegepande på grillen. Når panden er varm tilsættes smør som bruser op, hvorefter urter og løg tilsættes. Pølserne slynges rundt i urtesmør og strøs med salt og peber.