
Grillpølser i pande med krydderurter
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke GØL Pølser
- 1 stk. skalotteløg
- 50 g smør
- 3 spsk. blandede urter (fx rosmarin, basilikum, timian, persille)
Sådan tilbereder du retten
GRILLPØLSER
1. Snit pølserne fint i overfladen med en savtakket kniv på begge sider.
2. Snit hver pølse med tværsnit i ca. 2 mm dybde, ca. 6-8 snit på hver side.
KRYDDERURTER
1. Bland de hakkede urter sammen med skalotteløg, salt og peber.
SERVERING
1. Grill pølserne kort ved høj varme ca. 2 min på hver side. Herved fremkommer små sprækker i pølserne.
2. Stil samtidigt en sauterpande/stegepande på grillen. Når panden er varm tilsættes smør som bruser op, hvorefter urter og løg tilsættes. Pølserne slynges rundt i urtesmør og strøs med salt og peber.