Frankfurter med hjemmelavet bearnaise og grillet brød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frankfurter med hjemmelavet bearnaise og grillet brød

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Der findes intet som en Frankfurter på grillen med den rette tilbehør. Her kan du give dig i kast med en nem, hjemmelavet bearnaise, som tilføjer en krydret og afbalanceret smag til en klassisk Frankfurter. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

FRANKFURTERE

1. Læg pølserne på grillen.

 

BEARNAISE

1. Smelt smør. Pisk æg, æggeblommer, citronsaft, vand og salt sammen i en gryde på et lunt område af grillen.

2. Når massen har en tyk og luftig konsistens tager du gryden af grillen og pisker det lune smør i, i en tynd stråle. Smag til med salt og citronsaft og vend skalotteløg og halvdelen af estragon i. 

 

SERVERING

1. Pensl brødskiverne med olie og grill dem let på grillen.

2. Servér de grillede frankfurtere med en ordentlig skefuld Grill-bearnaise, groft hakket estragon og grillede brødskiver.

Lignende opskrifter fra Gøl

Tapas med spansk salami på flutes og oliventapenade

Salami med harissa, mandelhummus og fladbrød

Klassisk hotdog med bacon, agurkesalat og tunet ketchup