Frankfurter med hjemmelavet bearnaise og grillet brød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frankfurter med hjemmelavet bearnaise og grillet brød

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Der findes intet som en Frankfurter på grillen med den rette tilbehør. Her kan du give dig i kast med en nem, hjemmelavet bearnaise, som tilføjer en krydret og afbalanceret smag til en klassisk Frankfurter. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

Læg pølserne på grillen.

 

BEARNAISE

Smelt smør. Pisk æg, æggeblommer, citronsaft, vand og salt sammen i en gryde på et lunt område af grillen. Når massen har en tyk og luftig konsistens tager du gryden af grillen og pisker det lune smør i, i en tynd stråle. Smag til med salt og citronsaft og vend skalotteløg og halvdelen af estragon i. 

 

SERVERING

Pensl brødskiverne med olie og grill dem let på grillen. Server de grillede frankfurtere med en ordentlig skefuld Grill-bearnaise, groft hakket estragon og grillede brødskiver.

Lignende opskrifter fra Gøl

Gourmet hotdog

med Karl Johan-mayo, bacon og grillede asparges

Chili con carne med krydrede brunchpølser

Opskriften på udholdenhed

Store pølsehorn