Baked beans med tomat og sriracha chili sauce

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Baked beans med tomat og sriracha chili sauce

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. GØL Frankfurtere
  • 4 stk. Baked Beans på dåse (gerne med træklåg)
  • 30-40 stk. skyllede og flækkede små tomater
  • 2 stk. medium størrelse rødløg, snittet
  • 2-4 spsk. Sriracha Hot Chili Sauce
  • 2 spsk. sesamolie (brug gerne en god ristet sesamolie)
  • 4 spsk. groft hakket frisk koriander
  • 1-2 tsk. salt
Print opskrift

Med inspiration fra den engelske morgenmad finder du her en opskrift med baked beans, GØLs frankfurter, og med tilbehør af en sriracha chili sauce bliver retten fuldendt. 


Fremgangsmåde

Åbn dåserne så låget stadig sidder på dåsen og tag halvdelen af Baked Beans fra til et andet formål. Bland de øvrige ingredienser sammen, fordel i dåserne og rør indholdet i dåserne sammen. Stil dåserne på grillen ved lav/middel varme i ca. 10-15 min og server direkte fra dåserne med grillede GØL Frankfurtere.

Lignende opskrifter fra Gøl

Italiensk-inspireret salami med maltjord og peberrodscreme

Gourmet smørrebrød med italiensk salami, 4 stk.

Svensk pølseret

Opskriften på vikingevilje

Grillpølser med scrambled eggs på butterdejsbund

Til brunchbordet