SMAGEN AF SOMMER

Hvad er smagen af sommer?

 

Den danske sommer er noget, vi altid glæder os til. Når træerne springer ud i landskabet, og kalenderen nærmer sig de lune måneder, så længes vi efter sol, strand og alle de sommertraditioner, vi har med vores familie og venner.

Om det er årets første dukkert, bilferien, shelterturen eller de lange lyse aftener ved grillen – så er sommeren altid et varmt gensyn. Og det varmeste gensyn af dem alle er smagen af sommer.

Men hvordan smager den danske sommer egentlig? Den udfordring gav vi videre til nogle af Danmarks mest talentfulde kokke – Casper Sobczyk og Gastromand.

Klik ind på opskrifterne og få deres helt unikke bud på smagen af sommer.

GRILL OPSKRIFTER

​​SURF ‘N’ TURF GRILLSPYD MED CHIMICHURRI

Af Thomas Alcayaga fra Gastromand

Vi valgte at køre en chimichurri til vores spyd, fordi det bare er en verdensklasse grillsauce. Den kan bare lidt af det hele. Den har en dejlig syre, som kan skære sig igennem fedt og passer godt til både skaldyr, bøffen og grillpølsen. Og så synes jeg det er ret rart med noget nyt under solen, det er jo ofte de samme klassiske sager, som man falder tilbage i. Så brug den også som en lille marinade til dit kylling eller gris, før det ryger på grillen.

 

SE GASTROMANDS OPSKRIFT

Mash ’n’ Bangers med Peber Griller

Af Casper Sobczyk

I min brainstorm på smagen af sommer kom jeg frem til den traditionelle Mash’n’Bangers – men den skulle selvfølgelig twistes lidt!  Derfor valgte jeg at kombinere GØL peber griller med en sommerlig kartoffelmos med friske ærter og urter – toppet med grillede tomater og en syrlig rabarber- og løgkompot. Og selvfølgelig med masser af smør! Velbekomme.

SE CASPERS OPSKRIFT

Se videoen for at komme i

ægte sommerstemning

Sommerens nyhed fra GØL

Peber Griller

En stolt og karakterfuld pølse

GØL Peber Griller er årets GØL nyhed, og vi er stolte af at kunne præsentere denne lækre grillpølse til sommerens mange lune grillaftner og hyggestunder. Peber, som oftest er en af pølsens traditionelle grundkrydderier, er kommet i fokus og vi har tilsat både sort og hvid peber. Smagen er tilpas afstemt med sødmen fra grøn og rød peberfrugt. Resultatet er en smagfuld og saftig dansk kvalitetspølse i lammetarm med et kødindhold på 81% - klassisk med et twist. GØL Peber Griller er fremstillet af dansk kød på vores nordjyske pølsemageri. Glæd dig til at sætte tænderne i denne peberkrydret grillnyhed. Grill den nænsomt og servér til en lækker sommersalat, brug den i snobrød og bag over bål eller prøv den som ekstra smagsgiver i en lækker pastaret.