GØLs økologiske grillpølse - altid i sæson

En endnu bedre undskyldning for at holde grillen i gang hele året

Asset 4@2x.png

Økologi er altid i sæson

 

Sommeren er gået på hæld og for mange betyder det et drastisk fald i grillaftener. Men økologi og ikke mindst god smag holder året rundt, så der er faktisk ikke nogen grund til at pakke grillen væk. Vi har nemlig tilføjet en økologisk grillpølse til vores sortiment, som forener den gode smag af GØL, den høje kødprocent og de danske håndværkstraditioner med alle fordelene ved økologisk kød. Så lad du bare grillen stå klar til efterårshygge og vintergodter, for økologi er heldigvis altid i sæson. 

 

 

Velbehag, der kan smages

 

Kødet i vores økologiske grillpølse kommer fra fritgående, danske grise. De økologiske grise lever et liv med krølle på halen: De fødes i hytter, som står i det fri på markerne. De får lov at blive hos deres mor og andre smågrise i minimum syv uger. Bagefter har de masser af plads til at bevæge sig, både indenfor og i det fri. De kan altid gå ud og rode med snuden i jorden, og de får mættende, 100% økologisk grovfoder fri for GMO. 

 

De økologiske grillpølser fra GØL har noter af muskatblomme, peber og paprika, og så smager de af godt dyreliv. Kødet får 3 ud af 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke Bedre Dyrevelfærd, så du kan lægge GØLs økologiske grillpølse i kurven med god samvittighed.

 

 

 

content-image

Gode opskrifter

De økologiske grillpølser har masser af potentiale. Prøv én af disse lækre opskrifter:

Tomat & Ramsløg m. asparges og fladbrød

Tapas for To

GØL Grillpølser og grillede asparges med rygeost og sprøde fladbrød med ramsløg og feta

GØL Tomat & Ramsløg med sommersalat

Endelig Sommerferie

GØL Grillpølser med sommersalat med grillet fennikel, asparges og soltørrede oliven

Klassisk hotdog

Klassisk hotdog

med bacon, agurkesalat og tunet ketchup

Ny pølseret

Årets Store Familiefest

GØL Grillpølser i "ny" svensk pølseret med krydderurter og asparges