Forkælede danske Grillstunder

Vælg en grillstund og din Gøl-favorit

Læg din GØL-favorit på grillen, og inviter en af dine nærmeste til en forkælet grillstund

Deltag her
Vælg din grillstund
Vælg din pølse
Hvem vil du forkæle
Videre

Du valgte "". Husk at invitere på besøg til en forkælet grillstund

Deltag i konkurrencen for få den helt perfekte opskrift til din grillstund

Deltag

Velbekomme!
Deltag i konkurrencen

Indtast dine kontaksoplysninger:

Acceptér konkurrencebetingelser
Det ser ud til at der er sket en fejl
Husk at det kun er muligt at deltage i konkurrencen én gang om dagen
Deltag

Du valgte "". Husk at invitere på besøg til en forkælet grillstund

Husk at du kan deltage igen i morgen, for at se flere forkælede grillstunder.

Se opskrift

Betingelser

Regler og vilkår for konkurrencen
Konkurrencen er ikke købsbetinget, og konkurrenceperioden løber fra mandag den 16. april 2018 kl 12.00 til mandag den 13. august 2018 kl. 12.00.

Deltagelse
Du kan deltage i konkurrencen én gang dagligt i hele konkurrenceperioden.
Hver deltagelse giver et lod i konkurrencen, og du skal registrere dig med navn og e-mail, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder.
Der udtrækkes én vinder i slutningen af hver konkurrenceperiode blandt alle deltagelser. Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning.

Konkurrenceperioder
16. April – 1. Maj
1. Maj -1. Juni
1. juni – 1. Juli
1. juli – 13. August

Offentliggørelse af vinderen
Vinderen får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres efterfølgende på GØL’s Facebookside http://www.facebook.com/goelpoelser. Såfremt vinderen ikke svarer på tilsendt e-mail inden for syv dage fra afsendelse, mister han/hun retten til præmien, og en ny vinder udpeges af GØL. Der trækkes 20 vindere i perioden, og disse offentliggøres i starten af hver af de fire måneder, som konkurrencen kører.

Præmie
Der udloddes fire hovedpræmier. Hovedpræmien er et GØL læderforklæde og en Weber Gasgrill q3000. Præmierne har en samlet værdi på 5.000kr

Ansvar
Deltagelse i konkurrencen, brug af sitets funktioner samt materiale og informationer i det hele taget sker på eget ansvar. Tulip Food Company fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i brug.

Tvivl eller uenighed
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Tulip Food Company, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse gøres erstatningskrav gældende mod Tulip Food Company, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

Personoplysninger
Tulip Food Company overholder persondataloven. De kontaktdata, der opgives, behandles fuldt fortroligt, og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger bliver kun anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af GØL, og afgivelse af information gives kun til GØL.

Samtykke hvis du er under 15 år
Er du under 15 år, skal dine forældre eller værge give samtykke til, at du deltager i konkurrencen.

Samtykkeerklæring fra forældre/værge
Jeg giver hermed mit samtykke til, at mit barn deltager, og at Tulip Food Company offentliggør mit barns fulde navn på http://www.facebook.com/goelpoelser, såfremt barnet vinder.

Kontakt
GØL Pølser, Tulip Food Company
Tulipvej 1
8940 Randers SV
89105000

Luk

Hovedpræmie

Sommerens Nyheder

Igen i år udvider vi sortimentet med nye, lækre pølsevarianter i den velkendte gode GØL-kvalitet, hvor god smag og bedre dyrevelfærd forenes. Her kan du læse mere om vores tre sprøde sommernyheder, der alle egner sig perfekt til en forkælet grillstund.

opskrifter til forkælede danske grillstunder